Kinek ajánljuk

Az Eszkimó Konyha húsárui nem tartalmaznak természetes és mesterséges adalékanyagokat sem. Csak azok az összetevők találhatók meg bennük, amelyek megfelelnek a legszigorúbb kívánalmaknak is, melyeket az egészséges táplálkozással kapcsolatban felállíthatunk.

 

Életkori megkötések nélkül fogyaszthatók, gyermekektől egészen aggastyánkorig, ezért tényleg mindenkinek ajánljuk, mert jobbat nem találsz. Mindenesetre kiemelten a figyelmébe ajánljuk a következőknek:

 

Egészségre odafigyelőknek

A táplálkozástudomány eredményei alapján egyre nyilvánvalóbb, hogy hosszú távon a betegségek megelőzése nem lehetséges megfelelő minőségű állati eredetű táplálék nélkül. Azok az adalékanyagok, amelyek legtöbb esetben megtalálhatók a kereskedelmi forgalomban levő húsokban, még az egészséges emberek számára is rejtenek kockázatot. A bölcs ember más hibájából tanul és igyekszik megelőzni a bajt.

 

Betegeknek

Érdemes külön kiemelni négy betegcsoportot, ahol különösen fontos, hogy az élelmiszerek ne tartalmazzanak adalékanyagokat és tartósítószereket sem.

 

Ezek a betegségcsoportok:

1. Epilepsziások

2. Autoimmun betegek

3. Daganatos betegek

4. Allergiás betegek

 

Ilyen betegségek esetén különösen fontos, hogy milyen étel kerül az asztalra. Világszerte rendkívül nehéz úgy vásárolni, hogy az áruban egyáltalán ne legyen adalékanyag vagy allergizáló anyag.

Ha Ön a fenti betegségek közül bármelyikkel is küzd, akkor a házikolbászban lévő pirospaprika vagy fokhagyma is okozhat tüneteket, panaszokat.

Várandósaknak / kismamáknak

 

Természetesen a várandósság alatt is ajánljuk az Eszkimó Konyha termékeit. Már a terhesség kialakulása után nagy jelentősége van annak, hogy mit eszünk. Nem csak a magzat miatt, hanem azért, hogy minimálisra csökkentsük a terhességi rosszullétek kockázatát.

Az újszülöttek és csecsemők vitamin, ásványianyag és mikroelem ellátása csak és kizárólagosan az anyától függ, amennyiben a baba anyatejjel táplálkozik. Ilyenkor jó kerülni azokat az anyagokat, amelyek hasfájást és kellemetlenségeket okozhatnak a babánál úgy, hogy a szoptató anya eszi meg.

 

Sportolóknak

A megfelelő energia és az izmok regenerációja miatt az egészségen túl, a teljesítményre is kihat a táplálkozás. A jó minőségű, adalékanyag mentes húsok elengedhetetlen részei a kiemelkedő sportteljesítménynek.

 

Gyermekeknek

Mivel az immunrendszer még kialakulóban van, így a gyermekeknél kiemelten fontos, hogy ne legyen semmilyen allergizáló vagy egyéb módon káros anyag az ételben. Az Eszkimó Konyha húsárui ”minden-mentesek”, így nyugodtan fogyaszthatják gyermekek is.

Fizetési információk

ÁSZF