Kinek ajánljuk

Az Eszkimókonyha húsárui nem tartalmaznak sem természetes, sem mesterséges adalékanyagokat. Csak azok az összetevők találhatóak bennük, amelyek megfelelnek a legszigorúbb kívánalmaknak is, melyeket az egészséges táplálkozással kapcsolatban felállíthatunk.

 

Életkori megkötések nélkül fogyaszthatók, a gyerekektől egészen az aggastyánkorig, ezért tényleg mindenkinek ajánljuk, mert jobbat nem találsz. Mindenesetre kiemelten a figyelmében ajánljuk a következőknek:

 

Egészségre odafigyelők

A táplálkozástudomány eredményei alapján egyre nyilvánvalóbb, hogy hosszú távon a betegségek megelőzése nem lehetséges megfelelő minőségű állati eredetű táplálék nélkül. Azok az adalékanyagok, amelyek legtöbb esetben megtalálhatók a kereskedelmi forgalomban levő húsokban, a még egészséges emberek számára is rejtenek kockázatot. A bölcs ember más hibájából tanul és igyekszik megelőzni a bajt.

 

Betegek

Érdemes külön kiemelni négy betegcsoportot, ahol különösen fontos, hogy az élelmiszerek ne tartalmazzanak adalékanyagokat és tartósítószereket.

 

Ezek a betegségcsoportok:

1. Epilepsziások

2. Autoimmun betegek

3. Daganatos betegek

4. Allergiás betegek

 

Ilyen betegségek esetén különösen fontos, hogy milyen étel kerül az asztalra. Világszerte rendkívül nehéz úgy vásárolni, hogy az áruban egyáltalán ne legyen adalékanyag vagy allergizáló anyag.

Ha ön a fenti betegségek közül bármelyikkel is küzd, akkor a házikolbászban lévő pirospaprika vagy fokhagyma is okozhat tüneteket, panaszokat.

Terhesek/kismamák

 

Természetesen a várandóság alatt is ajánljuk az Eszkimókonyha termékeit. Már a terhesség kialakulása után nagy jelentősége van annak, mit eszünk. Természetesen nem csak a magzat miatt, hanem azért, hogy minimálisra csökkentsük a terhességi rosszullétek kockázatát.

Az újszülöttek és csecsemők vitamin-, ásványianyag- és mikroelem ellátása csak és kizárólagosan az anyától függ, amennyiben a baba anyatejjel táplálkozik. Ilyenkor jó kerülni azokat az anyagokat, amelyek ilyenkor hasfájást és kellemetlenségeket okozhatnak a babánál úgy, hogy a szoptató anya eszi meg.

 

Sportolók

A megfelelő energia és az izmok regenerációja miatt - az egészségen túl - a teljesítményre is kihat a táplálkozás. A jó minőségű, adalékanyag-mentes húsok elengedhetetlen részei a kiemelkedő sportteljesítménynek.

 

Gyerekek

Mivel az immunrendszer még kialakulóban van, így a gyerekeknél kiemelten fontos, hogy ne legyen semmilyen allergizáló vagy egyéb módon káros anyag az ételben. Az Eszkimókonyha húsárui ”minden-mentesek”, így nyugodtan fogyaszthatják a gyerekek.

Ételek

Fizetési információk

Fizetési információk

ÁSZF