A kosár üres


Bruttó ár: 5190Ft/kg
kg

Az igazi eszkimó füstölt kolbász valóban házi, nem csak házi jellegű. Csak sót tartalmaz a sertéshúson kívül, azaz fűszereket sem. Ez szokatlan, de pont ennek köszönhetően a hús íze dominál. Csodálatosan összeérik. Ugyancsak a fűszermentességnek köszönhetően, bármilyen allergiában és ételérzékenységben szenvedők nagyszerű étele.


A kolbászgyártás régen a húsok tárolásának egy módja volt. Egyes helyeken az állatok megtisztított bőrébe és a belekbe, gyomorba töltve tárolták a húst. Az évszázadok során ez alakult át "kolbásszá". A történelmi Magyarország területén kialakult szokások szerint eleinte nem tartalmazott fűszereket. A paprika, hagyma, egyéb fűszerek alkalmazása csak a 18. század legvégén terjedt el.


Összetevők: sertésből származó szalonna (30%), sertéshús (70%), adalékmentes asztali só
Minőségét rendkívül hosszú ideig megőrzi, fogyaszthatóságát a tárolás során a száradás jelentősen befolyásolhatja.









vissza a termékekhez








Minden jog fenntartva: Eszkimó Konyha Kft. 2018     Készítette: Kiss Sándor     www.visualcenter.hu