A kosár üres


Bruttó ár: 4395Ft/db
db
ÚJ TERMÉK


400 G-OS KISZERELÉSBEN


Egységár: 10990 Ft/kg


Az Eszkimó Bio Szamár Turista Felvágott egy, a Mátrában természetes öko körülmények között legeltetett, szabadtartású parlagi szamár húsából készült prémium kézműves felvágott specialitás. A hús rendkívül magas Omega3 zsírsav-, és vitamintartalmú, a hozzá adott füstölt szalonna harmonikusan egészíti ki ízvilágát. A tiszta són kívül leheletnyi fehér és fekete borssal ízesítjük, ez adja a termék nosztalgikus karakterét. Nitritet, adalék anyagokat, ízfokozókat, paprikát még nyomokban sem tartalmaz, tehát bármilyen allergiában és ételérzékenységben szenvedők, nem utolsósorban persze a turisták nagyszerű étele.


Összetevők: Parlagi szamár hús (68%), sertés zsírszalonna (32%).


Fűszerek: Adalékmentes só, minimális fekete és fehér bors.


Tápanyagérték / 100g: 30g fehérje, 25g zsír, 0,1g szénhidrát.


Eltarthatóság:
Fagyasztva 3 hónap.
Felbontás után, hűtőben tárolva (0°C és +5°C között) 8 nap.


A csomag felbontása után a termék szikkadása során súlyveszteség léphet fel.


A kép csak illusztráció! A valóságban a termék színe, mérete, hús-zsír aránya eltérhet. Ez függ a termelőink által feldolgozott hús jellegétől.


Fontos:

A termékeinket megbízható kistermelők gyártják, olyan technológiával, ami nagy szakmai tudást igényel, továbbá rendkívül nehéz feladatot és kihívást jelent számukra. Mivel kérésünkre nem használhatnak állományjavítókat, tartósítószereket, ízfokozókat és egyéb adalékokat, sőt bármilyen fűszert sem, ezért van az a jelenség, hogy az alapanyagok, bár prémium minőségűek, néha változékonyak az elkészült termékek. Attól függően, hogy az állat húsa amit feldolgoznak mennyire zsíros vagy száraz, melyik részét sikerül megfelelő állagúra gyártani, stb.
Termékeink nem futószalagon és nem ipari módszerrel készülnek, nem tudjuk garantálni a teljesen egyforma minőséget.
Kérjük, rendelésük leadásakor vegyék figyelembe ezeket. Köszönjük!









vissza a termékekhez








Minden jog fenntartva: Eszkimó Konyha Kft. 2018     Készítette: Kiss Sándor     www.visualcenter.hu